PSD a publicat raportul de evaluare a Guvernului Grindeanu: Programul de guvernare a fost realizat 13%

PSD a publicat raportul de evaluare a miniştrilor Guvernului Grindeanu. Din 393 de măsuri promie în programul de guvernare PSD, raportul arată că au fost îndeplinite doar 50 (13%), iar 107 (27%) îndeplinite parţial. 236 de măsuri sunt neîndeplinite.

14 iun. 2017, 12:55

Raportul de evaluare a miniştrilor PSD a fost publicat cu puţin înainte de ora 16, oră la care este programată şedinţa CEx a PSD.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu nu îşi dă demisia, aşteaptă o „execuţie publică”. Liviu Dragnea, şedinţă cu miniştrii UPDATE

Astfel, la capitolul Economie, nicio măsură nu a fost îndeplinită, două au fost realizate parţial şi 17 sunt neîndeplinite.

La capitolul Politici macroeconomice, fiscalitate şi buget, sunt 17 măsuri îndeplinite, 4 realizate parţial şi 40 neîndeplinite.

La Fonduri europene, o măsură este îndeplinită şi şapte măsuri sunt neîndeplinite.

La capitolul Turism, o măsură este îndeplinită, adică înființarea ministerului Turismului, trei sunt realizate parţial şi 9 sunt neîndeplinite.

În pivința Politicilor pentru IMM-uri, două măsuri au fost îndeplinite, 3 sunt realizate parţial, iar 5 sunt neîndeplinite.

Niciunul dintre miniștrii Guvernului Sorin Grindeanu nu și-a depus oficial demisia la Secretariatul General al Guvernului sau la Cabinetul premierului până miercuri în jurul orei 15,20.

„Până la momentul trimiterii acestui răspuns nu a fost înregistrată la Cabinetul prim-ministrului și nici la SGG demisia niciunui membru al Guvernului”, se arată într-un răspuns al Biroului de presă al Executivului la o solicitare AGERPRES.

Miercuri, într-o discuție informală cu jurnaliștii acreditați la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu a afirmat că este posibil ca unii dintre membrii Cabinetului său să demisioneze în cursul zilei.