REVOLTĂ în PSD: „Dragnea l-a FORŢAT pe Ponta să-şi dea demisia. Are BLAT cu Iohannis”

Atacuri fără precedent în PSD. Toader Cristian Pasti, membru în Organizația PSD Târgu-Jiu şi fost primar la Târgu-Cărbunești, îl acuză pe Liviu Dragnea că l-a forţat pe Victor Ponta să-şi dea demisia din fruntea Guvernului şi că a făcut blat cu preşedintele Klaus Iohannis.  Social-democratul lansează ideea că Dragnea și-a negociat, în discuțiile cu Iohannis, achitarea în dosarul Referendumului.

12 dec. 2015, 09:38
REVOLTĂ în PSD: „Dragnea l-a FORŢAT pe Ponta să-şi dea demisia. Are BLAT cu Iohannis”

Cristian Toader Pasti a lansat, la Interviurile Infinit FM, un atac fără precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.
Social-democratul a spus că este unul dintre cei 8 membri ai organizației Gorj care nu l-a votat pe Dragnea. Motivul? Nu i se pare normal ca în fruntea partidului să stea un condamnat.

Pasti crede că PSDt trece printr-un „dezastru” în acest moment. Fostul primar din Târgu-Cărbunești se întreabă dacă nu cumva Liviu Dragnea și-a negociat, în discuțiile cu Klaus Iohannis, achitarea în dosarul Referendumului: „Când noi am luptat să aducem partidul la guvernare, tu vii, anunți demisia lui Ponta înaintea lui iar, apoi, treci partidul în opoziție”.

O altă nemulțumire exprimată de social-democrat este aceea că nu este foarte clar conturată poziția partidului său, dacă este la putere sau în opoziție. Pasti anunță că nu va face campanie electorală câtă vreme Dragnea este președinte la PSD.

„Cred că Ponta a fost forțat să-și dea demisia iar Dragnea a trecut partidul în opoziție ca să-și rezolve el multe probleme”, a comentat social-democratul.

Mai mult, Pasti l-a acuzat pe Dragnea că a făcut BLAT cu Iohannis: „Văd mereu că ești de acord cu Iohannis când noi am luptat la baionetă cu el! Ceva este în neregulă! Nu pot fi trup și suflet cu Dragnea!” .

REACŢIA PSD GORJ

Conducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Gorj a reacţionat după acuzaţiile lui Pasti, transmitând că se dezice total de declarațiile făcute de acesta

„Părerile emise în spațiul public, conform cărora președintele PSD, Liviu Dragnea l-ar fi forțat pe Victor Ponta să-și dea demisia și că Liviu Dragnea că este în blat cu președintele Iohannis, le catalogăm ca fiind strict personale și nu reprezintă opinia Organizației Județene PSD Gorj.

PSD Gorj l-a susținut pe Liviu Dragnea în fruntea partidului, dovadă clară votul acordat în data de 11 octombrie 2015, când 98,4% dintre membrii PSD Gorj i-au dat un „Da” lui Liviu Dragnea.

Din acest punct de vedere, considerăm că Toader Cristian Pasti este un caz izolat, iar o persoană care nu are un program comun cu partidul, ci doar propria sa agendă, care are doar frământări personale, nu va reprezenta niciodată interesele și politica Partidului Social Democrat.

Fiecare membru PSD are obligația să respecte deciziile partidului.Acest derapaj al fostului primar PSD, va fi analizat în cadrul Biroului Politic Județean al Partidului Social Democrat Gorj.

Se poate observa, clar, din ieșirile publice, că Liviu Dragnea nu a avut niciun fel de atitudine ostilă față de Victor Ponta.

Mai mult, în cadrul Comitetului Executiv Național, întrunit săptămâna acesta, Liviu Dragnea a declarat că „Victor Ponta va fi candidatul pe listele PSD „.