Quintus: Îmi place foarte mult Cioloş. Depinde de el dacă vrea să vină în fruntea partidului nostru

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni, că un Congres PNL ar trebui să aibă loc anul viitor, aşa cum s-a stabilit. Acesta a mai spus că îl place foarte mult pe Dacian Cioloş, dar depinde de acesta dacă va vrea să preia şefia PNL.

25 iul. 2016, 12:30
Quintus: Îmi place foarte mult Cioloş. Depinde de el dacă vrea să vină în fruntea partidului nostru

Eu am spus de la început că acest Congres trebuie să îl facem aşa cum am hotărât, anul viitor, după ce consolidăm bine teritoriul şi pentru ca până atunci să găsim soluţia conducătorului unic al partidului care nu este o treabă uşoară„, a afirmat preşedintele de onoare al PNL, potrivit Mediafax.

El a arătat că preşedintele unic al PNL poate să provină din cele două formaţiuni sau chiar din afară.

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar fi o varintă pentru preşedinţia partidului, Ionescu Quinitus a spus că îl place foarte mult pe actualul premier.

Îmi place foarte mult domnul Cioloş. Un ardelean aşa cum îi ştiu eu, serios, modest, priceput, dar asta depinde de el dacă vrea să vină în fruntea unui partid şi mai ales în fruntea partidului nostru„, a menţionat el.

Cât priveşte posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie premierul susţinut de PNL, seniorul liberal a subliniat că îl vede pe actualul prim-ministru la conducerea Executivului şi după alegerile parlamentare, cu menţiunea că „ar trebui ca guvernul viitor să fie un guvern politic”.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea de a candida la parlamentare. Aş fi cel mai bun premier de la Revoluţie încoace