Radu Banciu, atac VIOLENT la adresa lui Gigi Becali. LIMBAJ SCANDALOS

Radu Banciu a avut o reacţie dură după Gigi Becali a declarat că tragedia s-a petrecut din cauza faptul că toţi cei prezenţi în clubul Colectiv ar fi fost rockeri satanişti.

02 nov. 2015, 14:16
Radu Banciu, atac VIOLENT la adresa lui Gigi Becali. LIMBAJ SCANDALOS

„Oamenii ăștia nu au nici o vină. Bine, o să-l spânzurăm pe Gigi Becali la un moment dat, dar chiar și așa nu ne interesează. V-am spus de atâtea ori că este un cretin? Că este ultimul om? M-am bătut pentru asta ca un leu? Sunt singurul? Absolut! I-am umilit familia de câte ori am putut? Ați văzut de ce? Omul ăsta a venit și a spus că ăștia erau Satana și că au pățit-o așa pentru că s-au dus la un concert de rock, că Dumnezeu i-a plesnit. Ne-am lămurit cu dobitocul ăsta? Deci nu mă interesează ce se va întâmpla cu el”, a spus Radu Banciu.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, reacţie HALUCINANTĂ după tragedia de la Colectiv: „Era un spectacol SATANIC”

„Eu nu vreau să intervin, dar aceasta tragedie m-a făcut și pe mine să mă uit la tv și să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gândesc: suferința părinților care își îngroapă copiii. Mi se ridică părul și mă cutremur tot. Să fie învățare de minte la educație, că am și eu fete și să mă ierte toata lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată. Am văzut niște filmari de la acele așa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul și făceau mișcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar ați văzut că atunci când dansau, țineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conștientizau, ci doar conducătorii”, declara Gigi Becali a doua zi după tragedia în care au murit 30 de oameni.