Raluca Macovei, prima apariţie după diagnosticul crunt! A primit semne din lumea de dincolo şi s-a vindecat printr-o minune!

Raluca Macovei, prima apariţie după ce s-a operat de cancer. Vedeta a aflat despre cumplita boală printr-un mesaj primit din lumea de dincolo şi susţine că s-a vindecat printr-o minune.

27 iun. 2017, 13:06
Raluca Macovei, prima apariţie după diagnosticul crunt! A primit semne din lumea de dincolo şi s-a vindecat printr-o minune!

„Am visat o doamnă pe care o cunoşteam şi care a murit de ceva timp. În vis, m-a întrebat dacă vreau să mă ia la ea acolo. I-am spus nu”, a povesit vedeta într-o emisiune Tv.

Medicul a izbucnit în lacrimi

După o perioadă, Raluca a povestit că a mers să-şi facă nişte analize, însă medicul a insistat să îşi facă şi testul Papanicolau. „Nu am vrut să fac testul, însă dacă medicul a insistat, l-am făcut de ruşine. După două săptămâni, cand m-am dus să iau rezultatul, medicul a început să plângă. Mi-a spus că sunt suspectă de cancer de col uterin”.

Citeşte şi Raluca Bădulescu, cerută în căsătorie pe Facebook. Află răspunsul vedetei

Vedeta a refuzat să mai mânânce. „Nu mai mâncam nimic, nu mai dormeam. Mâ închisesem în mine. Tot în vis, o voce mi-a zis  să merg la biserica Sfantu Necatrie şi totul va fi bine. Am mers la biserică, apoi m-am operat”, a povestit vedeta.

Medicii au asigurat-o pe vedetă că este în afara oricărui pericol.