Raluca Pastramă, anunţul care a luat pe toată lumea prin surprindere: „Al treilea copil…”

Pepe si Raluca Pastrama au o casnicie de vis si tare ca piatra. Cei doi au o familie frumoasa si se bucura in fiecare zi de cele doua fetita pe care le au impreuna, Maria si Rosa.

07 sept. 2016, 10:23
Raluca Pastramă, anunţul care a luat pe toată lumea prin surprindere: „Al treilea copil…”

In ciuda faptului ca Pepe este mai mereu plecat in concerte si spectacole, Raluca se declara o sotie implinita, fericita, mai ales ca atunci cand Pepe se intoarce acasa, se transforma din artist in tatic model, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Pepe, ipostaze tandre alături de Roxana Vancea. MESAJ BULVERSANT pentru fani FOTO

Toate melodiile pe care le canta le canta cu gandul la mine, din acest motiv sunt foarte pasionale.

Suntem niste parinti experimentati, avem doua fetite, cu doi copii viata este frumoasa, dar si greu.

Pepe este totul timpul plecat, dar eu fac fata. Atatta timp cat esti dedicat copilului tau, faci fata. Parintii si familia ne ajuta”, a spus Raluca Pastrama, in timp ce isi privea sotul cantand, la nunta Ralucai Badulescu.

Cat despre posibilitatea de a deveni parintii unui al treilea copil, Raluca a lamurit si misterul.

„Deocamdata suntem foarte feirciiti, asa cum suntem. E bine asa. Eu dintotdeauna mi-am dorit doi copii, acum, nu stiu, poate peste vreo 10 ani. Atat de satisfacuti cu viata noastra, copiii ne umplu viata. Nu stiu daca o sa il mai facem pe al treilea. Vom vedea. Pepe sta cu fetitele, sta cu ele, picteaza, se joaca. Orice timp pe care il are, el petrece cu ele”, a mai spus ea.

Citeşte şi Raluca Pastrama şi-a scos la plimbare silicoanele

Cat despre problemele cu vocea ale lui Pepe despre care s-a tot zvonit in presa, sotoa artistului ne-a dat numai vesti bune.

„Pepe a fost foarte obosit si a simtit ca trebuie sa isi faca un tratament de hidratare, nici vorba de probleme”, a declarat Raluca.