Rănită în Colectiv, moartă la Rotterdam. Cine e Tullia Ciotola, italianca decedată sâmbătă

Tullia Ciotola şi-a pierdut viaţa chiar când se credea că are mai multe şanse de salvare. Ea a murit la scurt timp după ce avionul cu care a fost dusă în Olanda a aterizat pe aeroportul din Rotterdam. Tânăra a intrat în stop cardiac şi a decedat la spital.

07 nov. 2015, 12:25
Rănită în Colectiv, moartă la Rotterdam. Cine e Tullia Ciotola, italianca decedată sâmbătă

Tullia Ciotola avea 20 de ani şi venise la Bucureşti cu o bursă Erasmus. Originară din Napoli, tânăra s-a numărat printre răniţii internaţi la Spitalul SRI.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Numărul morţilor a ajuns la 38. ŞASE răniţi au decedat sâmbătă

Timp de o săptămână s-a luptat pentru viaţă, iar sâmbătă dimineaţa a fost urcată alături de alţi opt răniţi în avionul cu destinaţia Rotterdam. Ea a murit însă la scurt timp după sosirea în Olanda, la spital.

Citeşte şi Florin Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, a murit. Săptămâna asta casa i-a fost spartă de hoţi

Pe contul de Facebook al Tulliei s-au adunat sute de mesaje de încurajare, venite din toate colţurile lumii. „Micuţo, eşti mereu în gândurile mele. Sunt cu sufletul alături de tine. Fă-te bine repede! Te iubesc„, i-a scris o prietenă, înainte de a afla cumplita veste.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Ionuţ Popescu a murit pe masa de operaţie. Povestea vieţii tânărului de 32 de ani

Tullia Ciotola este una dintre persoanele care a ieşit pe propriile picioare din clubul Colectiv, dar a devenit repede inconştientă în urma intoxicării cu fum şi din cauza arsurilor suferit pe 50 la sută din suprafaţa corpului. Părinţii tinerei au ajuns marţi în România.