Cine e noul patron? Massone şi Moraru se bat pe RAPID

Angelo Massone susţine că a semnat cu Adrian Zamfir un contract de vânzare-cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, după ce Valerii Moraru a anunţat că va fi noul patron al clubului din Giuleşti.

25 iul. 2014, 07:11
Cine e noul patron? Massone şi Moraru se bat pe RAPID

Angelo Massonea anunţat că a semnat deja contractul cu Adrian Zamfir, astfel că o altă eventuală înţelegere, cu Valerii Moraru, nu mai poate fi făcută.

„În situaţia în care voi fi împiedicat, într-un mod fraudulos, să preiau pachetul majoritar conform contractului semnat, voi împuternici irevocabil pe reprezentanţii mei legali pentru a intreprinde toate demersurile necesare, atât civile cât şi penale, împotriva tuturor celor care se fac vinovaţi de aceasta. După semnarea contractului, am luat la cunoştinţă de acţiunile a trei suporteri (Ciobanu Paul Vasile, Matei Mihai Adrian, Căprăroiu Alexandru Răzvan) întreprinse în această perioadă, care sper că vor servi interesele clubului Rapid şi nu strict interesele lor financiare. Toate discuţiile şi negocierile ce se fac în momentul de faţă cu domnul Valerii Moraru le consider premature şi nu vor putea fi finalizate legal decât printr-un acord global între părţi”, susţine Angelo Massone.

Valerii Moraru a declarat, joi, că s-a înţeles cu acţionarii FC Rapid pentru a prelua gruparea giuleşteană şi a precizat că este o bucurie că va conduce clubul.

„Astăzi ne-am înţeles. Urmează ca avocaţii să perfecteze actele şi în perioada imediat următoare vom semna. Nu mai am emoţii, e o bucurie că voi prelua Rapidul. Repet, nu am semnat încă actele. Voi prelua acţiunile de la toţi acţionarii. Voi fi unicul acţionar”, a spus Moraru.

Adrian Zamfir cedase gratuit pachetul de 99,72 la sută din acţiuni către patru suporteri, dar tranzacţia nu fusese oficializată de administratorul judiciar Cristina Andronache.

Zamfir a negociat în ultimele săptămâni în numele acestora cedarea pachetului majoritar de acţiuni cu Valerii Moraru şi cu Angelo Massone.