Rapperul Nelly, arestat după ce a fost acuzat de viol. Totul s-ar fi petrecut în autocarul de turneu

Rapperul american Nelly, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat după ce o femeie a depus plângere, susţinând că a violat-o în autocarul de turneu. Avocatul artistului neagă însă acuzaţiile şi precizează că sunt inventate, pentru a obţine despăgubiri financiare.

07 oct. 2017, 18:16
Rapperul Nelly, arestat după ce a fost acuzat de viol. Totul s-ar fi petrecut în autocarul de turneu

Nelly, pe numele real Cornell Iral Haynes Jr., a fost arestat la scurt timp după ce a încheiat un concert în Auburn, Washington. Poliţiştii l-au ridicat pe rapper după ce o femeie a depus plângere, povestind că starul a violat-o în autocarul de turneu, care la momentul respectiv era parcat undeva în afara oraşului Seattle.

Avocatul cântăreţului neagă acuzaţiile şi spune că Nelly este victima unei înscenări. „Ancheta noastră a stabilit clar că acele acuzaţii sunt complet lipside de credibilitate, având ca motivaţie lăcomia şi dorinţa de răzbunare„, a declarat avocatul artistului.

Purtătorul de cuvânt al departamentului de poliţie din Auburn a declarat că Nelly va apărea curând în faţa judecătorilor. Nelly, care a mai avut în trecut probleme cu legea, din cauza drogurilor, este cunoscut pentru hit-uri precum Hot in Herre, My Place şi Over and Over, având în palmares trei trofee Grammy, inclusiv pentru Cea mai bună piesă rap – Hot in Here.