Răsturnare de situaţie. Directorul care şi-a pus subordonata să-i facă pedichiura a depus plângere pentru şantaj

Răsturnare de situaţie în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu, care a pus o angajată să îi facă pedichiura. Bărbatul a facut plângere penală pentru şantaj şi spune că ştia că poza urma să fie publicată

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 06:08
Răsturnare de situaţie. Directorul care şi-a pus subordonata să-i facă pedichiura a depus plângere pentru şantaj

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu spune că  ştia de foarte mult timp de acestă fotografie şi de şantajul care i se face. „Totul a fost o făcătură. E cineva din Direcţie. Toată lumea ştie! Nu vreau să mai dau nume”.

Nici fotografia nu ar fi apărut întâmplător. Dar şi aici există două variante. Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu: I-am spus acum două săptămâni, când m-a sunat cineva de la presă şi mi-a spus că deţine acea fotografie, i-am zis: „Doamnă, vedeţi ce vorbiţi!”. Nu i-am spus ce să declare.

Femeia de serviciu care apare în fotografia compromiţătoare cu şeful Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu recunoaşte că în acel moment îi făcea pedichiura superiorului său. Bărbatul i-ar fi cerut asta după ce a aflat că angajata a fost, în trecut, manichiuristă.  

Citeşte şi:  Un director din Primăria Târgu Jiu, pozat în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura la birou