Răsturnare de situaţie în cazul accidentului feroviar din Iaşi. Şoferul ar fi provocat intenţionat tragedia

Apar noi detalii în cazul accidentului feroviar din Iaşi, în care două fetiţe de 4 şi 5 ani şi părinţii lor au fost răniţi. Rudele victimelor spun că, cel mai probabil, şoferul a lovit intentionat trenul pentru că voia să moară şi să le ucidă şi pe copile şi mama lor.

09 aug. 2018, 06:23
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului feroviar din Iaşi. Şoferul ar fi provocat intenţionat tragedia

Bunicul celor două fetiţe susţine că accidentul a fost provocat intenţionat de şofer. Acesta se afla în maşină alături de iubita sa şi de cele două fetiţe ale tinerei.

Cei doi erau împreună de trei ani, însă se pare că în ultima vreme se certau des. Bunicul fetiţelor spune că şoferul ar fi vrut să se sinucidă şi şi-ar fi dorit ca odată cu el să moară şi iubita sa împreună cu cele două fetiţe.

 Fetiţa de patru ani este în comă. Sora ei de cinci ani este şi ea internată la spital în stare gravă. mama fetelor are un traumatism cranio-cerebral şi este internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În urma impactului şi şoferul a fost rănit grav. Acesta s-a ales şi cu dosar penal.

Accidentul feroviar a avut loc marți seară în localitatea Vlădeni, din județul Iași. Un tren a acroșat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată. Masina cu numere de Italia a fost tarata aproximativ 100 metri. In urma accidentului au rezultat patru victime, 2 adulti si 2 copii.

Citeşte şi Familie cu doi copii spulberată de tren. Mecanicul de locomotivă face mărturii cutremurătoare: Am scos una dintre fetiţe