Răsturnare de situaţie în cazul celor două femei găsite moarte într-o casă din Braşov. Cine ar fi descoperit, de fapt, cadavrele

Cazul celor două femei găsite moarte într-o casă din Braşov ia o nouă întorsătură. Deşi un vecin a fost cel care a sunat la 112, se pare că nu el a fost cel care a descoperit primul cadavrele.

22 ian. 2018, 09:01
Răsturnare de situaţie în cazul celor două femei găsite moarte într-o casă din Braşov. Cine ar fi descoperit, de fapt, cadavrele

O descoperire înfiorătoare a fostă făcută într-o casă din Braşov. Două femei, mama şi fiica, au fost găsite moarte, iar decesul celor două pare să fi survenit în urmă cu doi ani. Se presupune că ele s-ar fi intoxicat cu gaz dar ancheta este abia la început.

Trupurile celor două femei au fost descoperite în casa lor din cartierul Şchei. Vecinii ştiau că nu locuieşte nimeni acolo pentru că proprietarii se mutaseră demult în Ungaria.

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte într-o casă din Braşov. Nimeni nu mai ştia nimic de ele de doi ani

Deşi un vecin a fost cel care a sunat la 112, se pare că primii care au descoperit cadavrele au fost nişte tâlhari veniţi la furat.

Un vecin a remarcat în ultima vreme că geamurile, uşile şi chiar poarta fuseseră forţate. A decis să intre în locuinţa să verifice dacă nu cumva e vorba despre hoţi.

„În momentul când au fost să închidă uşile, au fost şi sus să vadă şi atunci au văzut cele două cadavre”, spune un vecin. „Am înţeles că era una pe jos şi mamă-sa era pe o canapea… „

Vecinul îşi aminteşte că în urmă cu doi ani şi jumătate, femeile au venit în vizită în România şi au stat o vreme. Au curăţat curtea şi au făcut mici reparaţii. La un moment dat n-au mai fost văzute, iar oamenii şi-au imaginat că au plecat înapoi în Ungaria, aşa că nu s-au alertat.

„Asta pare foarte ciudat, se întrebau şi poliţiştii „bai dar nimeni n-a ştiut?” Nimeni nu s-a gândit că e cineva în casă, în primul rând şi în al doilea rând părea totul de izbelişte pe aicea”, declară vecinul victimelor.