Răsturnare de situaţie în cazul folosirii numelui „Steaua” de către Gigi Becali. Documentul publicat de Ministerul Justiţiei FOTO

Motivarea sentinţei instanţei (aceasta s-a pronunţat în noiembrie 2015, însă motivarea a apărut abia luna aceasta), în care se specifică faptul că formaţia de fotbal nu poate folosi numele "Steaua" este contrazisă de o altă decizie apărută pe site-ul oficial al Ministerului Justiţie. În mai anul acesta, o reclamaţie făcută de CSA "Steaua Bucureşti" a fost soluţionată diferit: astfel, Becali ar putea avea voie să utilizeze numele "Steaua" (din noul sezon, fiind sigur că nu riscă nimic, patronul echipei de fotbal a schimbat denumirea din "FCSB" în "FC Steaua".
Iulian Tudor
31 iul. 2016, 13:00
Răsturnare de situaţie în cazul folosirii numelui

Concret, solicitarea Armatei este respinsă, soluţia fiind explicată pe scurt. „Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei (n.r.CSA Steaua Bucureşti) privind constatarea încălcării drepturilor la marcă prin folosirea în activitatea sa a semnului „Steaua”, cererea privind modificarea numelui comercial înregistrat la ONRC şi în asociaţiile şi federaţiile sportive şi cererea în contrafacere cu privire la mărcile reclamantei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în hotărârea apărută pe just.ro.

Citeşte şi CSA Steaua îl obligă pe Becali să plătească peste 36 de milioane de euro în 30 de zile. Becali: „Desfiinţez echipa”

Motivarea sentinţei prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea clubului de fotbal Steaua de a anula marca „Steaua”, aflată în posesia Armatei, a devenit publică, la aproximativ nouă luni de la sentinţă.

Conflictul dintre Becali şi MApN este departe să se încheie, lucrurile fiind extrem de întortocheate şi clare doar pentru specialişti, care se ocupă în mod curent de astfel de speţe.

Conform unor documente prezentate astăzi de ProSport, Tribunalul Bucureşti, prin vocea judecătorului Laura-Elena Pleşa, arată faptul că Becali a cerut permisiunea Armatei să folosească numele. Neprimind-o, a înregistrat „cu rea-credinţă” numele „FC Steaua”, susţine judecătoarea. Astfel denumirea actuală a echipei (până anul trecut formaţia de fotbal se numea FCSB), nu ar fi legală, Armata fiind singura îndreptăţită să folosească numele „Steaua” sau „Steaua Bucureşti”

Îţi prezentăm motivarea sentinţei prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea FCSB de a anula marca „Steaua”, aflată în posesia Armatei.

Mai multe detalii pe digisport.ro.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
Se face DREPTATE PENTRU ROMÂNIA. Vestea a venit chiar în această noapte: Cea mai mare realizare
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Amenzi pentru depășirea vitezei legale. Cum poți evita sancțiunile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
„Familia secolului!” Emil Rengle și iubitul lui se țin de cuvânt și s-au pus pe treabă după logodnă: părinți de fată și de băiat!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'