Banii nu-i aduc fericirea, dar oile da. Gigi Becali: „O dată la două-trei zile, mulg oile. Cel mai frumos moment pentru mine, ce milioane?”

E putred de bogat, dar nu a uitat de unde a plecat. Gigi Becali recunoaşte că îi face mare plăcere să se îndeletnicească cu activităţi care îi amintesc de copilărie: păscutul și mulsul oilor. Totodată, afaceristul spune că acestea sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiește, care îi aduc mai multă satisfacție decât banii.
Irina Dumitrescu
22 mai 2024, 13:37
Banii nu-i aduc fericirea, dar oile da. Gigi Becali:

Gigi Becali spune că nu mai are forța fizică de odinioară, fiindu-i dificil să mai țină pasul cu oile, dar, cu toate astea, nu s-a dezis de această pasiune nici până în prezent.

Gigi Becali nu s-a dezis de pasiunea pentru oi: „Mulsul oilor, cel mai frumos moment pentru mine”

Nu mă mai urc pe mașină niciodată. A fost ce a fost, am o vârstă. În viață, orice lucru are un rost și o frumusețe. Cum mi-ar sta mie acum să mă urc pe mașină? Fizic, pot. Încă sunt puternic. Nu am treabă. Nu mai am aceeași putere, dar viteză am.

Inima are viteză, am aceeași viteză, dar nu mai am forță, nu mai pot să prind oaia, îmi e frică. O dată la două-trei zile, eu mulg oile. Cel mai frumos moment pentru mine, ce milioane?”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali: „Când mă uit la oi mă gândesc la Hristos și-I dau slavă”

Într-un interviu acordat România TV în primăvara anului 2022, Gigi Becali spunea că imaginea oilor îi amintește de Hristos.

Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm. Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucurie când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este.

Citeste si EXCLUSIV Cum explică Gigi Becali milostenia față de oamenii străzii: „Dacă îi dau 100 de lei, din banii ăştia îşi ia şi substanţe interzise, dar şi mâncare. Bucuria pe care o trăieşte el când îi dau, mi-o dă mie Hristos”

Bucuria numai în Hristos este. Păi dacă nu iubești și nu ajungi la înălțimea lui Dumnezeu când mă uit la oi mă gândesc la Hristos, mă uit la pomii mei, că am pomi roditori, am muncit să-i cresc că a fost zero grade și dacă dă brumă pe ei și am pus folie. Mă uit la pomi, mă gândesc la Hristos și-i dau slavă.

Că nu e numai rugăciune. E rugăciune de mulțumire, de slavă și rugăciune de cerere. Adică mergi la biserică și ceri: Doamne dă-mi… și există rugăciune de mulțumire. La mine e mai mult rugăciune de mulțumire și prin curte: mi-ai dat bucuria asta, mulțumesc! Să-I dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate. La mine e rugăciune de mulţumire și slavă. De cerere ce să mai cer? Ce mai am nevoie?

Nici sănătate, că sănătatea nu mă mai interesează, că dacă vrea s-o dea s-o dea. Dacă primesc boală, eu ce trebuie să fac? Mulțumesc. Nu am fost niciodată bolnav, dar dacă primesc boală, eu zic mulțumesc – eu de exemplu, mă durea o măsea. Nu vreau antibiotic. Am momente când vreau să duc durerea. De ce să nu duc durerea? Dacă Dumnezeu mi-o dă, lasă s-o duc. Dumnezeu nu dă boala aiurea așa, o dă pentru un scop”, a spus afaceristul.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Italia învinge Albania cu 2-1 într-un meci dramatic din grupa B la EURO 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?