Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime.

22 feb. 2018, 09:39
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

S-a aflat că relația dintre Anastasia și Alexei Mitachi, cel care a omorât-o, era deteriorată de ceva vreme și certurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. Publika.md scrie că Anastasia ar fi avut anumite pretenții de la Alexei, iar acesta i-a refuzat dorințele din motive doar de el știute. Mai exact, Anastasia i-a cerut lui Mitachi să îi deschidă o clinică stomatologică pe numele ei, chiar în Dubai.

Mai mult, tot conform ultimelor descoperiri în acest caz, Anastasia nu i-a permis soțului să o viziteze pe fiica celor doi și i-a cerut să achite o taxă de 1.000 de euro. Nu se știe ce reprezenta acea taxă cu exactitate.

Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul ei duminică, iar o fetiță de numai 3 săptămâni a rămas pe drumuri. Alexei s-a sinucis la scurt timp după ce a comis crima. Amândoi au fost conduși ieri pe ultimul drum.

La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

Apropiaţii celor doi povestesc că medicul a avut nevoie de consulataţii de specialitate după divorţ. El a mers o bună perioadă la psiholog, însă se pare că sprijinul nu a fost suficient pentru el, informează Click. Stomatologul era cunoscut ca un bărbat carismatic, dar timid.

La scurt timp după moartea Anastasiei, a apărut un mesaj dureros pe pagina de Facebook care i-a aparținut modelului.

„In memoriam Anastasia Cia

Sperăm că aceia care au iubit-o pe Anastasia vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora”, scrie acum pe pagina de Facebook a Anastasiei.

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Ce spune verișoara actriței

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Un bărbat de 34 de ani din Chișinău s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc. În apartament oamenii legii au depistat cadavrul șoției, în vârstă de 29 de ani, care prezenta o plagă în regiunea gâtului, iar într-o altă cameră a fost găsit un bebeluș care plângea. Așa suna o știre dramatică, în seara zilei de 18 februarie. 

Acum, după decesul ei, verișoara sa a declarat, pentru Antena Stars – că Anastasia a fost bătută de mai multe ori de Alexei Mitachi, soțul său, lovind-o inclusiv cu o săptămână înainte să se căsătorească. „Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată. Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei”, a spus verişoara ei.

Mama Anstasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața, încearcă să obțină tutela fetiței de numai 3 săptămâni pe care cei doi o aveau împreună, scrie  publika.md.Femeia s-a declarat șocată de ce s-a întâmplat. 

Micuța este internată în aceste momente într-un spital din Chișinău. „Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.