Răsturnare de situaţie în cazul politistului pedofil. Cum încearcă să scape de acuzaţii în mai multe dosare

Polițistul pedofil a cerut analize în străinătate în două dintre dosarele în care este acuzat de agresiune sexuală, potrivit România TV. Este vorba despre cazul din 2009 atunci cand Eugen Stan ar fi agresat sexual o fata de 14 ani și cel din 2012, când victimă a fost o fetiță de 7 ani pe care a urmărit-o de la școală. 

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 11:17
Răsturnare de situaţie în cazul politistului pedofil. Cum încearcă să scape de acuzaţii în mai multe dosare

După ce a fost arestat în ianuarie 2018, fostul poliţist Eugen Stan a fost acuzat de hărțuire sexuală în nu mai puțin de patru dosare. Acesta însă ar putea scăpa de două dintre ele pe motiv că rezultatele analizelor ADN nu arată sută la sută că el a fost faptașul. Polițistul pedofil a cerut ca analizele să fie repetate și să fie făcute în străinătate, de teamă că rezultatul ar putea fi influențat.

Este vorba despre cazul din 2009 atunci cand politistul pedofil a agresat sexual o fata de 14 ani chiar în scara blocului în care aceasta locuia. Bărbatul a fugit imediat însa urmele agresiunii au rămas pe hainele copilei. La fel s-a întamplat şi în 2012 însa atunci victima, o fetita de 7 ani, a fost urmarită de la şcoala până în scara blocului. Eugen Stan a fost suprins de camerele de supraveghere însă imaginile nu sunt foarte clare.

Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a preluat încă patru dosare în care există suspiciunea că Eugen Stan ar fi autorul. Este vorba tot de dosare de agresiuni sexuale. De asemenea, urmează să fie preluate de la parchetele de sector încă opt dosare privind fapte similare.

Eugen Stan a fost reţinut, apoi arestat la începutul anului după ce agresat doi copii într-un lift din Capitală. Acum, polițistul pedofil se află încarcerat la arestul central din Capitală. A contestat această măsură, dar judecătorii au considerat că punerea sa în libertate ar reprezenta un pericol pentru societate.