Accident grav în Dolj: Trei morţi după ce un BMW s-a răsturnat

O maşină răsturnată pe DN 56 a adus moartea a trei persoane şi rănirea unui copil. Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea doljeană Braniște, potrivit Gds.ro

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 09:23

Florin Durach, în vârstă de 33 de ani, a pierdut controlul maşinii pe care o conducerea şi, astfel, a trecut printr-un gard de protecție și s-a răsturnat în afara drumului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj a trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar Serviciul Județean de Ambulanță Dolj a trimis o autospecială. Cu toate acestea, medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer și pentru Vasile Mișu, de 23 de ani, pasager în BMW, care au murit pe loc. Geta Mișu, de 21 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare gravă la Spitalul de Urgență Craiova, unde a decedat. La acelaşi spital a fost transportat şi un copil în vârstă de 3 ani, care, din fericire, a scăpat cu leziuni uşoare. 

Oamenii legii au decis că accidentul a fost cauzat de o viteză excesivă, şoferul neputând să mai ţină controlul maşinii. „Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit faptul că D. Florin, de 33 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe DN 56, din direcţia Calafat către Craiova, iar din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile“,  au precizat reprezentanții IPJ Dolj.