Război pe averea omului de afaceri Cătălin Chelu. Amantele au dat-o în judecată pe fosta soacră

Un adevărat război s-a declanşat între cele cinci amante ale omului de afaceri Cătălin Chelu. După moartea sa, femeile au deschis procese peste procese. În timpul vieţii, Cătălin Chelu a fost căsătorit o singură dată, însă a avut mai multe amante care i-au dăruit in total 10 copii.

22 ian. 2019, 10:23
Război pe averea omului de afaceri Cătălin Chelu. Amantele au dat-o în judecată pe fosta soacră

Imediat după ce Cătălin Chelu s-a stins din viață, cele cinci văduve ale afaceristului au început războiul pentru averea fabuloasă pe care acesta a lăsat-o în urmă.

Din primăvara lui 2015, femeile au deschis aproape 250 de procese. Nu numai că litigiile nu s-au încheiat, ba chiar s-au înmulţit, ajungând, spre sfârşitul lui 2017, la impresionanta cifră de 500 de procese. Cele cinci femei cu care miliardarul avea copii au format alianţe, apoi le-au rupt şi au continuat războiul pe cont propriu, şi-au făcut plângeri penale unele împotriva celorlalte şi au ajuns, într-un final, să se urască, scrie cancan.ro.

Trei dintre cele cinci văduve ale românului – Ala Procopenco, Veronica Paraschiv și Natalia Suceanu – au dat-o pe fosta soacră în judecată la Tribunalul Galați. Cele trei doamne cer magistraților revocarea testamentului cu privire la impresionata avere.

Afaceristul Cătălin Chelu a fost căsătorit o singură dată, cu Corina, iar alături de ea şi-a făcut şi debutul în afaceri, înfiinţând, la începutul anilor ’90 compania de cablu Cony Sat, în oraşul natal, Galaţi. După divorţ, el ar fi jurat să nu se mai recăsătorească şi s-a ţinut de cuvânt, dar a mai avut cinci concubine care i-au dăruit 10 copii: şase băieţi şi patru fete. Pe toţi i-a recunoscut în timpul vieţii, fără excepţie, iar opt dintre ei au şi fost botezaţi cu prenumele său.