Războiul continuă în PSD, înregistrare-bombă. Ţuţuianu: „PSD-un partid de maimuţe. Iohannis îl bate de-l zvântură pe Dragnea” VIDEO

Disidenţii din PSD nu renunţă la războiul cu Liviu Dragnea. Robert Negoiţă şi Gabriela Firea l-au ironizat pe liderul PSD după rezultatele de la referendum, iar Adrian Ţuţuianu prezintă din nou un sondaj care ăl descalifică pe liderul social-democraţilor, conform unei înregistrări prezentate în exclusivitate de Victor Ciutacu la România TV.

09 oct. 2018, 18:06
Războiul continuă în PSD, înregistrare-bombă. Ţuţuianu: „PSD-un partid de maimuţe. Iohannis îl bate de-l zvântură pe Dragnea” VIDEO

Luptele interne nu s-au oprit în PSD, ci s-au reluat în culise cu şi mai mare forţă, după cum o demostrează o înregistrare bombă cu Adrian Ţuţuianu, prezentată de Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu a prezentat, marți seara, câteva înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD! Acesta spune că PSD e un ”partid de maimuțe” pentru că social-democrații au acceptat să aibă încredere în Liviu Dragnea la prima nominalizare de premier după alegerile parlamentare, când a fost propusă Sevil Shaideh. În plus, Țuțuianu spune, conform înregistrărilor, că PSD nu va avea nicio șansă la prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

„Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună – 7%, Liviu Dragnea – 4%. – 0.22 – Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură”, spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

În apărarea sa, liderul de la Dâmboviţa susţine că afirmaţiile sunt scoase din context şi că înregistrările sunt contrafăcute.

„Legea cu offshore-ul a stat prin sertare şi dup-aia spuneau pe la televizor unii că vinde Firea cu socialul Stănescu bogățiile țării, că-l dă la o parte pe Dragnea. Uite că a schimbat-o Dragnea și așa că nu o mai putem nici trece la Camera Deputaților. De-aia nu s-a pus problema. Ea nu mai poate trece astăzi că s-a rupt majoritatea care susţinea legea asta”, mai spune Ţuţuianu în înregistrare.

„Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, mai spune liderul de la Dâmboviţa.

„Acest ministru este atât de prost…A avut şi el o vulcanizare”

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” -Și i-am spus Domnul…”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare”.

„Sunt înmărmurit, nici nu știam de această discuție. Nu îmi vine să cred că aud vocea colegului meu susținând bazaconia asta cu sondajul. PSD nu a fost niciodată partid de lider. Sondajul acela nu a fost dezbătut în CEX, sunt sondaje otrăvite.”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV

La ultimul CEX, Dragnea a precizat că au fost 64 de membri cu drept de vot, din care 55 de colegi au votat pentru susţinerea continuării mandatului său la conducerea PSD, 8 împotrivă şi Gabriel Petrea s-a abţinut.