Răzbunare mafiotă la Sibiu. Un neamţ băut a incendiat două maşini

Un neamţ băut a turnat benzină pe două mașini din Sibiu, le-a dat foc și a încercat să fugă.

03 iul. 2017, 12:42
Răzbunare mafiotă la Sibiu. Un neamţ băut a incendiat două maşini

Un bărbat de 62 de ani, din Germania, este cercetat penal de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște pentru că a incendiat două mașini și a condus pe drumurile publice un autoturism având o alcoolemie ce depășește limita legală, potrivit tribuna.ro.

„În data de 30 iunie, în jurul orei 23.45, polițiștii Poliției Orașului Săliște au fost sesizați telefonic despre faptul că pe o stradă din localitate ard două autoturisme, parcate. În timpul intervenției la fața locului, polițiștii au observat un autoturism care a plecat în grabă din zona aflată în imediata apropiere a incendiului, procedând la urmărirea acestuia în trafic. Autoturismul a fost imobilizat în trafic, la volanul acestuia fiind identificat un cetățean străin, în vârstă de 62 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cele două autoturisme au fost incendiate în mod intenționat, iar cetățeanul străin, din Germania, este suspectat de săvârșirea acestei fapte. În cadrul anchetei, bărbatul a declarat faptul că a incendiat cele două autoturisme pe fondul unui neînțelegeri pe care le are cu proprietarul acestora.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, însă instanța a infirmat propunerea cererii şi a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere (art. 253 alin. 4 cod penal) și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având o alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 cod penal).

Citeşte şi Răzbunare în stil mafiot. Trei maşini au fost făcute scrum într-o parcare, la Reşiţa