INSULA IUBIRII 2017. Reacţia Dianei, după ce Ben a despărţit-o de Andy: Mai vreau o dată

Chiar dacă a durut-o foarte tare, bruneta nu regretă absolut deloc această experienţă, ba din contra, ar mai o dată să repete. "Mai vreau o dată la <>!", a scris Diana pe pagina sa de Facebook.

04 iul. 2017, 07:26
INSULA IUBIRII 2017. Reacţia Dianei, după ce Ben a despărţit-o de Andy: Mai vreau o dată

Diana este din ce în ce mai îndrăgostită de Andy, făcând planuri de viitor alături de el. Însă lucrurile au luat o altă turnură în momentul în care acesta va părăsi insula. El a participat la o ceremonie a focului unde a stat de vorbă cu Ben, fostul iubit al Dianei şi a propus ca ispita să plece pentru a testa amândoi dacă ea nutreşte sentimente reale.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Un cuplu a părăsit Thailanda. Ce s-a întâmplat între Cosmin şi Maria

„Andy m-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt ca atunci când am ajuns pe insulă, nu mai simt nevoia să atrag atenţia celorlalţi. Am face amor, dar trebuie să ne abţinem. I-am promis lui Andy tot ceea ce are nevoie: o c***ă în pat, o femeie de casă şi o doamnă pe stradă. Dacă vom face nuntă, va fi ceva simplu, pe o plajă, poate o facem în Grecia. Eu m-am îndrăgostit mereu de bărbaţi pentru ceea ce fac ei şi pentru venitul lor, dar acum nu mai este aşa. De Andy m-am îndrăgostit doar pentru cum este el pur şi simplu”, a povestit la un moment dat Diana despre Andy.