Reacţia incredibilă a unor elevi la adresa unei profesoare. Au cerut eutanasierea acesteia FOTO

Mai mulţi elevi din Constanţa au avut o reacţie incredibilă la o petiţie lansată de o profesoară de-a lor. Femeia a propus pe internet interzicerea muzicii rock în şcoli, pentru că ar fi a sataniştilor, iar replica tinerilor a venit imediat. Elevii au lansat şi ei o petiţie pe internet, prin care cer eutanasierea profesoarei.

29 iun. 2016, 06:51

O profesoară a ajuns „inamicul public nr. 1” şi i s-a cerut „eutanasierea”, după ce a afirmat în public faptul că tinerii care ascultă muzică rock ar fi satanişti.

Potrivit spynews.ro, Rodica M., cadru didactic la un colegiu din Constanţa, a ajuns ţinta unei petiţii online în care i se cere eutanasierea, în semn de protest, pentru că şi-a permis să îşi dea cu părerea cu privire la muzica rock. Mai exact, profesoara a făcut publică o altă petiţie, însoţită de un film în care apăreau mai mulţi rockeri. „Aş dori să semnăm o petiţie în legătura cu genurile de muzică tolerate şi învaţate în şcoală. Muzica are un impact foarte mare asupra educaţiei şi formării elevului. Aşadar, propun interzicerea rockului în instituţiile de învăţământ. Dacă nu doriţi ca elevii să ajungă nişte pletoşi nespălaţi care cauta în gunoaie şi sar în timp ce-l invocă pe Satan, semnaţi petitia!„, a scis profesoara, iar reacţia tinerilor nu a întârziat să apară.