Reacţia lui Victor Ponta după ce Eugen Teodorovici a fost eliberat din funcţia de consilier onorific al premierului Tudose

Deputatul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina de Facebook, că nu înțelege "modul de gândire al conducerii PSD", în contextul eliberării lui Eugen Teodorovici din funcția de consilier onorific al premierului Tudose.

RomaniaTV.net
14 iul. 2017, 19:51
Reacţia lui Victor Ponta după ce Eugen Teodorovici a fost eliberat din funcţia de consilier onorific al premierului Tudose

Când Eugen Teodorovici a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea și a votat pentru căderea Guvernului PSD Grindeanu — a fost considerat bun de conducerea PSD! Când Eugen Teodorovici a spus un lucru perfect adevărat despre modul netransparent și ineficient în care Liviu Dragnea (prin semnătura doamnei ministru Sevil Shaideh și a Secretarului General Busuioc) împarte banii publici din PNDL — a fost dat afară din funcția de consilier onorific! Este clar că nu am cum să înțeleg modul de gândire și acțiune al actualei Conduceri a PSD — și zău că nu văd absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votanții PSD și pentru toți românii!!!„, a scris fostul premier.

Eugen Teodorovici nu mai este consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, au confirmat vineri, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Potrivit surselor citate, Teodorovici nu a respectat „disciplina comunicării” de la nivelul Executivului. „E un principiu. Nu îl mai încalcă nimeni de astăzi din aparatul premierului”, au mai spus sursele citate.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate este neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului.