Reacţii în presa internaţională după moartea lui Davide Astori. Meciurile din Seria A au fost amânate

Presa internațională a reacționat imediat după ce Fiorentina a anunțat că Davide Astori s-a stins din viață. La Gazzetta dello Sport a titrat: ”Fiorentina, ce tragedie”. Toate meciurile din Italia au fost amânate.

04 mart. 2018, 12:51
Reacţii în presa internaţională după moartea lui Davide Astori. Meciurile din Seria A au fost amânate

Marca: ”Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a fost găsit mort în această dimineață la hotelul în care era cazată echipa. Cauza decesului pare să fie un stop cardiac. Fiorentina trebuia să joace astăzi împotriva celor de la Udinese, dar jocul a fost suspendat. Absența lui la micul dejun a atras atenția, deoarece el era întotdeauna primul jucător care să ajungă la masă. Când s-au dus să-l caute, l-au găsit decedat”.

ŞOC ÎN FOTBAL! Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a fost găsit MORT în camera de HOTEL. Avea 31 DE ANI

As: ”Căpitanul Fiorentinei, născut în San Giovanni Bianco, provincia Bergamo, în 1987, avea o fiică de doi ani. Potrivit presei italiene, cauza morții ar fi un stop cardiorespirator, dar nu există o confirmare oficială”

La Gazzetta dello Sport: ”Fiorentina, ce tragedie. Căpitanul Fiorentinei, cu 14 apariții la prima reprezentativă, Davide Astori, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort în camera de hotel. Echipa era cazată la hotelul „La Di Moret” din Udine și urma să joace pe ”Dacia Arena”. Fundașul a murit cel mai probabil în somn, din cauza unui stop cardiac. În această dimineață nu a apărut la micul dejun de la ora 9.30 și, îngrijorați, colegii s-au dus în camera lui. Personalul medical nu a putut face nimic”

L’Equipe: ”O tragedie a avut loc în această duminică în Italia. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică în Udine, unde echipa lui trebuia să joace”

Daily Mail: ”Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit în somn înainte de meciul cu Udinese. Astori, un apărător central de 31 de ani, era la clubul Fiorentina din 2016. El a mai jucat la AC Milan, Cagliari și Roma”