Realitate terifiantă sau trucaj? Fantoma unei mirese a apărut pe marginea drumului, în Gorj FOTO

Un tânăr şofer din Gorj a avut parte de un episod de coșmar într-una din nopţile trecute, când în farurile autoturismului, în timp ce se întorcea spre casă, i-a apărut năluca unei mirese.

11 sept. 2017, 15:05

Tânărul spune că într-o curbă, la ieșirea din localitatea gorjeană Câmpu Mare, i-a apărut în farurile autoturismului năluca unei femei, pe câmp, la doi-trei metri de marginea șoselei. Potrivit gorj-domino.ro, tânărul s-a speriat atât de tare încât a apăsat pedala de accelerație la maximum și în câteva minute a ajuns acasă.

Cum nu era foarte lămurit de ceea ce văzuse a verificat imaginile surprinse de camera de luat vederi montată pe mașină., iar când a văzut imaginea a avut un șoc: era fantoma unei mirese, iar făptura se vede destul de clar, în lumina lunii pline și a farurilor mașinii. Tânărul a pus o fotografie pe Facebook și mulți din cei care au văzut-o au crezut povestea, însă alții contestă autenticitatea imaginii și spun că e o făcătură.

În Gorj, mult mai cunoscută este povestea unei tinere din comuna Radovani – Dolj despre care legenda spune că, în urmă cu 50 de ani, a fost găsită spânzurată la marginea pădurii. S-a presupus că fusese violată de un bărbat care o găzduise în comună, când tânăra venise de prin Moldova în căutarea unei vieți mai bune, și rămăsese însărcinată cu acesta. De atunci fantoma acesteia bântuie pădurea, iar localnicii și șoferii, care tranzitează zona, au spus că au văzut, de nenumărate ori, o fantomă care se plimbă prin pădure.

Fantoma de la Bengeşti: