Refuzaţi de Turkmenistan. Turneul naţionalei în Antalya este un fiasco total

Lotul divizionar al României efectuază în perioada 26 ianuarie - 5 februarie un stagiu de pregătire în Antalya. Din cele trei amicale preconizate au mai rămas în picioare doar două, împotriva unor adversare modeste.

26 ian. 2016, 10:35
Refuzaţi de Turkmenistan. Turneul naţionalei în Antalya este un fiasco total

FRF a anunţat că România va juca în Antalya doar cu două echipe de club, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova).

Citeşte şi Anghel Iordănescu, dezamăgit: Amicalele din Turcia ale naţionalei nu sunt ce mi-aş fi dorit

În varianta iniţială, în programul tricolorilor figura şi un amical cu Turkmenistanul sau Republica Moldova, însă această din urmă selecţionată a declinat oferta venită de la Bucureşti. Ulterior, conform unui comunicat al FRF, şi Turkmenistanul a refuzat să joace cu echipa noastră, chiar dacă acest lucru nu este amintit explicit în text.

Citeşte şi Anghel Iordănescu atacă dur Steaua: Boicotează acţiunile echipei naţionale!

În această seară s-au prezentat la lot și jucătorii legitimați la cluburile FC Viitorul, Dinamo București, CFR Cluj și Pandurii Târgu-Jiu. Urmează intrarea în ritmul programului propus de staff-ul echipei naționale și cel puțin două partide amicale, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova)„, se arată în comunicatul FRF.