Regele Mihai, vizitat de nepotul dezmoştenit. Principele Nicolae este alături de bunicul său

Principele Nicolae, chiar dacă a fost dezmoştenit de bunicul său, Regele Mihai, este alături de acesta în cele mai grele clipe din viaţa sa.

08 mart. 2016, 10:50
Regele Mihai, vizitat de nepotul dezmoştenit. Principele Nicolae este alături de bunicul său

Principele Nicoale a mers de urgenţă în Elveţia pentru a fi alături de bunicul său, Regele Mihai. El a luat decizia imediat ce a fost făcut public anunţul că Regele suferă de leucemie. potrivit cancan.ro, Nicolae va rămâne până joi în Elveţia.

Iniţial, Principele Nicolae a postat un mesaj pe Facebook prin care îi îndeamnă pe români să fie alături de Rege.

În august 2015 Regele Mihai i-a retras nepotului său titlul de Principe al României. De asemenea, Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.

Principele Nicolae a pus prima oară piciorul pe pământul românesc în 1992, pe când avea doar 7 ani. Atunci, micul prinţ a venit în România alături de familia regală şi a fost primit cu entuziasm. În 2010, la împlinirea vârstei de 25 de ani, regele Mihai I i-a conferit titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta. Urmând tradiţia Familiei Regale de a se implica în acţiuni caritabile, Nicolae a participat la un maraton de peste 1.000 de kilometri, care a avut ca scop promovarea lecturii la nivel naţional.