Relu Fenechiu, martor în dosarul politiştilor corupţi

Fostul ministru Relu Fenechiu este martor în dosarul poliţiştilor corupţi. Politicianul a fost chemat în faţa procurorilor pentru a da explicaţii, după ce doi agenţi de poliţie s-au lăudat cu faptul că l-au prins cu 200 de km la oră, dar l-au iertat. Fostul ministru al Transporturilor spune că a fost confundat. Magistraţii i-au condamnat, în schimb, pe cei 11 agenţi care luau şpagă de la şoferii indisciplinaţi, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
27 oct. 2013, 18:42
Relu Fenechiu, martor în dosarul politiştilor corupţi

Relu Fenechiu a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul poliţiştilor de la Rutieră corupţi. Politicianul Relu Fenechiu susţine că, ori de câte ori a greşit în trafic, a fost amendat de poliţiştii de la Rutieră.

Citeşte şi Deputatul Relu Fenechiu, audiat la DNA

Unul dintre poliţiştii ieşeni de la Rutieră, condamnaţi pentru corupţie, s-a lăudat colegului său că l-a iertat pe Relu Fenechiu în trafic. Mai exact, agentul povestea cum fostul ministru al Transporturilor circula cu 200 de km la oră.

Procurorii s-au sesizat imediat, şi l-au chemat pe Relu Fenechiu să dea explicaţii. Acesta neagă însă afirmaţiile agenţilor de poliţie, cu atât mai mult cu cât nu există nici înregistrări pe aparatul radar.

„Fiind o persoană publică, bănuiesc că un poliţist m-a văzut pe mine cu maşina şi i-a zis altuia: uite, a trecut Fenechiu cu 200 la oră. Toată lumea şi-a dat seama că a fost o confuzie acolo, sau dacă nu, o bravadă a unui poliţist”, a declarat Relu Fenechiu.

Anchetatorii au găsit însă suficiente probe împotriva celor 11 agenţi de la Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi. Magistraţii i-au condamnat pentru corupţie.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Relu Fenechiu NU ŞI-A DAT DEMISIA din Guvern