Remedii naturale cu lapte şi miere: Tratează-te în mod natural şi delicios

Laptele şi mierea, chiar şi atunci când sunt luate separat, aduc nenumărate beneficii pentru sănătate, în special dacă vorbim de lapte organic şi miere pură. Împreună, formează o combinaţie cu proprietăţi curative extraordinare, aşa încât nu e de mirare că pentru fiecare dintre noi tărâmul ideal este cel unde „curge lapte şi miere“.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 08:20
Remedii naturale cu lapte şi miere: Tratează-te în mod natural şi delicios

In mod traditional, mierea de albine este recomandata in tratamentul mai multor simptome si afectiuni minore, gratie multiplelor sale beneficii pentru sanatate si pentru ingrijirea pielii. Licoarea aurie a stupului este pretuita indeosebi pentru calitatile sale antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene, dar si pentru efectul de calmare si de vindecare a pielii.

In acelasi timp, laptele este apreciat pentru continutul sau de vitamine si minerale, incluzand aici vitaminele A, B si D, precum si calciul, proteinele de provenienta animala si acidul lactic. Cand laptele si mierea sunt puse impreuna, formeaza un elixir cu beneficii unice pentru sanatatea umana.

La ce se folosesc laptele si mierea

Ingrijirea pielii

Mierea si laptele au proprietati de curatare si antimicrobiene. Aceste proprietati sunt amplificate cand cele doua produse sunt puse la un loc. Numeroase lotiuni de curatare sunt preparate cu lapte si miere, deoarece acest amestec ii confera pielii o stralucire aparte. Astfel, poti sa te bucuri de o baie cu lapte si miere, amestecandu-le in apa in cantitati egale. Aceasta combinatie este adesea folosita in statiunile balneare din intreaga lume.

Articol integral pe CuradeMiere.ro.