Remus Cernea şi-a făcut un selfie în plenul aproape gol al Camerei Deputaţilor, în ultima şedinţă a mandatului FOTO

Deputatul independent Remus Cernea şi-a făcut, luni, un selfie, în plenul aproape gol al Camerei Deputaţilor, în ultima şedinţă a mandatului. Deputaţii ar fi trebuit să voteze, luni, cererea DNA în cazul lui Eugen Bejinariu, însă sala a fost goală.

05 dec. 2016, 15:20
Remus Cernea şi-a făcut un selfie în plenul aproape gol al Camerei Deputaţilor, în ultima şedinţă a mandatului FOTO

La ultima sedinta a actualei legislaturi din nou sala este cvasi-goala, fiind prezenti doar 63 de deputati in sala. Multi dintre cei care lipsesc si care au lipsit la multe alte sedinte pana acum, vin sa le ceara votul cetatenilor pentru a absenta si in parlamentul urmator… Ca urmare a lipsei de cvorum, deputatul Eugen Bejinariu ramane cu imunitatea neridicata. Asa ca am facut acel selfie devenit traditional cu sala de plen a Camerei Deputatilor pentru ca toata lumea sa ia aminte la lipsa de responsabilitate a partidelor„, a scris Remus Cernea, pe Facebook.

Remus Cernea, care candidează pentru un nou post de deputat, îi îndeamnă pe români să îl voteze la alegerile din 11 decembrie. „La alegerile de duminica va invit sa imi dati sansa de a continua sa fiu un ghimpe in coasta lor si de a promova valorile democratice ale societatii deschise intr-o lume politica viciata, retrograda si populista…„, a adăugat Remus Cernea, pe Facebook.

Plenul Camerei Deputaţilor în care urma să fie votată cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru PSD Eugen Bejinariu a fost suspendat, luni, din lipsă de cvorum, după ce şi săptămâna trecută şedinţa nu s-a putut desfăşura tot din lipsă de cvorum.