Restricţii pe autostrada A1 pe sensul de mers către Timişoara şi pe sensul către Piteşti, pentru desfăşurarea unor lucrări

Traficul pe autostrada A1 pe sensul de mers către Timişoara şi pe sensul către Piteşti va fi restricţionat pe o singură bandă, joi, până la ora 14.00, respectiv 16.00, pentru desfăşurarea unor lucrări.

18 mai 2017, 08:37
Restricţii pe autostrada A1 pe sensul de mers către Timişoara şi pe sensul către Piteşti, pentru desfăşurarea unor lucrări

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că joi, între 10.00 şi 14.00, pe autostrada A1 pe sensul de mers către Timişoara se vor executa lucrări de mentenanţă a camerelor de monitorizare video, între kilometrii 485 şi 494, pe banda numărul doi, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda numărul unu şi de urgenţă.

De asemenea, între kilometrii 556 şi 584, pe tronsonul Pecica-Nădlac, se vor executa lucări de refacere a marcajelor deteriorate pe banda numărul doi, până în jurul orei 19.00.

Citeşte şi Dealul a luat-o la vale şi riscă să se prăbuşească peste autostradă

Poliţiştii le recomandă şoferilor să semnalizeze din timp la schimbarea direcţiei de mers şi să păstreze distanţa faţă de autovehiculele din faţă.

De asemenea, tot joi, între orele 10.30-16.00, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe banda numărul unu a sensului de mers către Piteşti, se vor executa lucrări de asfaltare şi frezare la kilometrul 64, în zona localităţii Ulieşti, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda numărul doi.