REVELION 2015: Ce tip de MACHIAJ trebuie să ai în noaptea dintre ani GALERIE FOTO

REVELION 2015. Revelionul este cea mai importantă seară din întreg anul. Pentru că toate ne dorim ca la trecerea dintre ani să fim frumoase şi să primim doar complimente de la cei din jur, ţinuta şi restul detaliilor le pregătim cu mult timp înainte.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 13:29

Pentru anul acesta specialiştii în make-up ne recomandă ca pentru un machiaj reuşit să ţinem cont de următorii factori: ţinuta pe care am ales-o, vârsta pe care o avem şi culoarea părului. Dacă dorim, însă, să avem un machiaj mai special care să atragă multe priviri, atunci este de preferat să alegem un make-up artist care să ne realizeze machiajul pentru Revelion, dacă, însă dorim ceva mai simplu ne putem realiza machiajul şi singure, respectând însă câteva tehnici de bază.

În rândurile de mai jos veţi descoperi mai întâi ce machiaj de Revelion puteţi adopta în funcţie de culoarea părului:

Pentru brunete

Părul închis vă dă libertatea să alegeţi machiajul în culori vibrante, puternice sau metalice. Negrul poate fi purtat fără grijă, dar specialiştii ne sfătuiesc să-l folosim doar pentru conturul ochilor şi definirea genelor. Pentru ochi cele mai potrivite alegeri sunt bronzul, cuprul şi auriul. Dacă sunteţi o persoană mai cuminte atunci rujul în nuanţe de roz este alegerea perfectă, însă dacă vă doriţi ceva mai îndrăzneţ puteţi folosi un ruj vişiniu, maro roşcat sau roşu.

Pentru roşcate

Roşcatul este o culoare puternică care impune destul de multe restricţii. Cel mai usor de asortat acestei culori de păr este machiajul în culori neutre. Pentru machiajul ochilor, culoarea cea mai potrivită este verdele în toate variantele, iar pentru obraji, ideale sunt fardurile în tonuri de cupru şi portocaliu. Rujul folosit în această situaţie trebuie să fie în nuanţe delicate de bej, maro, corai sau piersică. Dacă însă vă doriţi să atrageţi mai mult atenţia puteţi încerca un ruj maro, roşu sau vişiniu.

Pentru blonde

O culoare luminoasă impune un machiaj discret sau în nuanţe calde. Pentru ochi, creioanele în nuanţe de maro, bronz sau cupru sunt cele mai bune alegeri. Dacă aveţi însă un blod platinat, trebuie să folosiţi nuanţe de gri, mov sau albastru. În ce priveşte fardul de obraz, bronzul, piersica şi rozul sunt culorile perfecte, cu condiţia să fie aplicate discret. Pentru că şi rujul este un element necesar în machiaj, culorile deschise vă vor avantaja.

Pentru satene

Dacă părul vostru are o nuanţă medie, puteţi jongla cu o gamă întreagă de culori, de la unele mai delicate la altele mai îndrăzneţe. În schimb, dacă părul este prea închis, trebuie să alegeţi variante de negru. Pentru machiajul ochilor alegeţi nuanţe delicate de bej, cu accente de albastru, negru sau maro. Rujul potrivit pentru şatene va fi  în nuanţe de roz, roşu, ciclamen sau chiar maro.

Dacă v-aţi făcut o idee de cum trebuie să va realizaţi machiajul în funcţie de culoarea părului, mai jos veţi descoperi care sunt tendinţele în machiaj pentru Revelion 2015:

Dark eyes

Pentru femeile extravagante și încrezătoare, machiajul dark eyes va evidenția ochii într-o manieră seducătoare. Pentru cele cu ochii albaștri sau verzi sunt recomandate nuanțele închise de mov, burgundy sau negru. Însă pentru cele cu ochii căprui sau negri, nuanțele închise de albastru sunt alegerea perfectă.

Machiaj violet

Este un machiaj ideal pentru Revelionul 2015, mai ales dacă rochia aleasă are mai multe nuanțe. Machiajul violet este potrivit femeilor cu ochii albaștri sau căprui.

Machiaj discret

Acest tip de machiaj este unul elegant şi discret. Pentru machiajul ochilor, puteţi folosi un fard nude, tuș negru intens și un ruj burgundy.

Machiaj auriu

Nuanțele aurii și sclipitoare vă vor garanta un machiaj de Revelion reușit. Un astfel de machiaj vă poate alungi privirea și vă va evidenţia culoarea ochilor.

Machiaj cu glitter

Machiajul pe bază de sclipici a devenit foarte popular în contextul petrecerilor organizate în club sau la petrecerile tematice. Dacă veţi sărbători Anul Nou într-un club, acest tip de machiaj este alegerea perfectă. Aveţi grijă însă să alegeţi un gloss nude pentru a nu avea un machiaj prea încărcat.

Citeşte şi  REVELION 2015: Ce ţinute putem purta în Noaptea dintre Ani