Rewe face angajări în ţară. Te califici dacă ai absolvit liceul

Nemţii de la Rewe fac angajări pentru magazinele Penny Market în Bucureşti, Alba Iulia, Baia Mare, Cluj, Lugoj, Mangalia, Timişoara. Iată lista posturilor vacante şi a profilurilor căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 07:50
Rewe face angajări în ţară. Te califici dacă ai absolvit liceul

Penny Market recrutează pe postul de inspector de zonă. 
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă în conducerea unei echipe mai mari de 10 oameni, minimum patru ani experienţă în comerţ, are bune cunoştinţe de engleză, ştie să opereze în Office, este flexibil şi dispus la călătorii.
Amănunte despre postul de inspector de zonă Transilvania, aici.

Informaţii suplimentare despre postul de inspector de zonă Bucureşti-Ilfov, aici

29 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. 

Penny Market angajează pe postul de casier în oraşele Alba Iulia, Baia Mare, Cluj, Lugoj, Timişoara. 
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai mai lucrat într-un post similar, ai experienţă în retailul alimentar. Ai, de asemenea, rezistenţă la efort fizic mediu, eşti amabil, eficient, ai atenţie distributivă, capacitate rapidă de decizie şi abilităţi de comunicare.
26 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Penny Market în Alba IuliaBaia MareClujLugoj.

Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Penny Market în Timişoara este 2 ianuarie. Amănunte, aici.

Penny Market angajează un şef de secţie în Mangalia. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă în retail şi în coordonarea unei echipe, ai bune abilităţi de comunicare şi de organizare, ai cunoştinţe solide de Word şi Excel, eşti orientat spre rezultate şi ai putere de convingere şi motivare a echipei.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză sau germană.
2 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.