Rică Răducanu s-a înscris în UNPR

Rică Răducanu intră în politică. Fostul portar al Rapidului s-a înscris în UNPR, a anunţat pe Facebook secretarul general al partidului Neculai Onţanu.

RomaniaTV.net
15 mart. 2015, 11:53
Rică Răducanu s-a înscris în UNPR

„Rica RADUCANU marea glorie a fotbalului romanesc s-a înscris în UNPR. Este în interesul național, in aceasta perioada cand parca am uitat sa pretuim oamenii mari care au facut cinste Romaniei, sa ne apreciem valorile naționale. Rica RADUCANU este o valoare a tuturor romanilor”, anunță Neculai Onțanu, pe pagina personală de Facebook.

Rică Răducanu a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV şi ce vrea să facă în politică.

„Mă deranjează ce e acuma, toata ziua cu arestari… Eu cred că ţara e mai saracă din cauza că banii aştia sunt undeva
băgaţi. Şi pensionarii…nu avem ce sa luam, daca nu au de unde sa dea. Sunt niste chestii adevarate care nu ar trebui sa se intample”, a declarat Rică Răduceanu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Rică Răducanu este unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului românesc. A cucerit de trei ori Cupa României cu Rapid şi Steaua. A fost decorat, în 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu „Meritul Sportiv” Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.