Risc de atacuri teroriste în Franţa. Autorităţile consolidează securitatea la Elysee. Hollande, vizat de un ATAC TEORIST

Franţa consolidează securitatea Palatului Elysee, din cauza riscului unor atacuri teroriste.

30 sept. 2016, 17:23
Risc de atacuri teroriste în Franţa. Autorităţile consolidează securitatea la Elysee. Hollande, vizat de un ATAC TEORIST

Autorităţile franceze au decis consolidarea securităţii din jurul Palatului Elysée, informează Poliţia pariziană, citată de site-ul postului BFM TV.

Serviciile de informaţii se tem de un posibil atac sinucigaş asupra reşedinţei prezidenţiale.

Din cauza riscurilor unor posibile atacuri teroriste, numărul personalului care se ocupă de securitatea Palatului Elysée va fi aproape dublat.

Poliţiştii din cadrul unităţii speciale de intervenţie care patrulează în jurul Palatului Elysée vor circula de acum încolo numai în echipe de câte doi. Aceştia vor fi de asemenea înarmaţi cu pistoale-mitraliere. De asemenea, autorităţile de securitate au mai decis să se achiziţioneze şi al patrulea vehicul de patrulă.

Potrivit sputniknews.com , anul trecut, Franţa s-a confruntat cu o serie de atacuri teroriste, cel mai sângeros dintre acestea fiind cel din noiembrie, din Paris, unde au murit 130 de oameni. După acele atacuri, s-a decretat stare de urgenţă în toată ţara.