RISE Project, noi dezvăluiri: Film în care Dragnea apare la vânătoare alături de şefii Tel Drum şi liderii PSD VIDEO

Jurnaliştii RISE Project anunţă noi dezvăluiri din seria #TeleormanLeaks. Aceştia au publicat o înregistrare video de la o partidă de vânătoare, în care Liviu Dragnea apare alături de şefii Tel Drum şi de mai mulţi lideri PSD.

17 nov. 2018, 11:42
RISE Project, noi dezvăluiri: Film în care Dragnea apare la vânătoare alături de şefii Tel Drum şi liderii PSD VIDEO

UPDATE: Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirmă, referindu-se la imaginile în care apare la o partidă de vânătoare alături de Liviu Dragnea, de alţi lideri PSD şi de membri ai conducerii Tel Drum, că a fost invitat de unii colegi să meargă cu ei, că a fost la multe vânători alături de Liviu Dragnea şi că nu a vut niciun fel de legătură cu Tel Drum. El precizează că nu a văzut imaginile difuzate sâmbătă de Rise Project.

UPDATE: Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a participat la zeci de partide de vânătoare, dar nu îi cunoaște pe șefii Tel Drum. „Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare”, a spus liderul social-democrat.

„E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe șefii Tel Drum. Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Oprișan, vicepreședinte PSD.

Liviu Dragnea a susținut, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Aceştia apar însă împreună la partida de vânătoare. 

Conform imaginilor difuzate, printre cei prezenţi erau Paul Stănescu, Dumitru Buzatu Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan.

Alte personaje care apar sunt Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 – 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum,  Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.

În 5 noiembrie, Rise Project a publicat primele dezvăluiri dintr-o serie bazată pe mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video vând legătură cu compania Tel Drum.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

Citeşte şi

RISE PROJECT face anunţul mult aşteptat în cazul TELEORMANLEAKS – „Am deschis VALIZA”. Ce documente conţine 

Rise Project, Teleormanleaks: Soţul şefei CSM, avocat, a primit bani de la Tel Drum când aceasta era judecător la ICCJ