Robert Petrescu, câştigător MASTERCHEF 2017, este stomatolog. Mii de mesaje de felicitare pe facebook

Robert Petrescu, un medic stomatolog în vârstă de 32 de ani, este marele câştigător MasterChef 2017, desertul fiind preaparatul care l-a ajutat să iasă învingător.

16 mai 2017, 07:29

Robert Petrescu este câştigătorul celui de-al şaptelea sezon „MasterChef“, primind trofeul şi premiul în valoare de 50.000 de euro. Cei patru concurenţi ajunşi în finala „MasterChef“, Flavius, Alexandra, Ana şi Robert, au avut de pregătit un meniu complet – antreu, fel principal şi desert –, iar după fiecare probă au primit note de la juriul format din Răzvan Exargu, Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu. Robert a fost cel care a reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului cu desertul său, câştigând astfel titlul de MasterChef 2017.

Vlad Robert Petrescu, în vârstă de 32 ani, lucrează în propriul cabinet stomotologic. A urmat Liceul Jean Monnet şi a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“.

În primul an de facultate a întâlnit-o pe fata care urma să îi devină soţie şi alături de care în prezent are o fetiţă în vârstă de 4 ani. „De la chef Răzvan Exarhu am învăţat că gătitul înseamnă şi smerenie, de la chef Samuel am învăţat să fiu generos, de la domnul Liviu Popescu am învăţat să gătesc inteligent şi de la toţi trei, să fiu modest, le mulţumesc pentru asta“, declara Robert. Întrebat cum se împacă bucătăria cu stomatologia, Robert a răspuns: „Sunt geloase una pe alta, prin urmare mă epuizează. Cred că am ajuns în finală datorită faptului că am reuşit să inovez, să risc, să anticipez.“