Rockerul Chris Cornell va fi îngropat vineri. Scrisoarea impresionantă a văduvei cântăreţului

Regretatul solist al trupei Soundgarden, Chris Cornell, va fi înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private la la cimitirul Hollywood Forever, conform AP.

26 mai 2017, 10:46
Rockerul Chris Cornell va fi îngropat vineri. Scrisoarea impresionantă a văduvei cântăreţului

Ceremonia funerară care va avea loc la cimitirul Hollywood Forever va fi urmată de una publică, în cadru căreia fanii vor putea vedea locul de înmormântare al lui Cornell, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Chris Cornell! Se exclude varianta sinuciderii

Înmormântearea are loc la mai mult de o săptămână după ce americanul în vârstă de 52 de ani, originar din Seattle, a fost făsit fără suflare într-o cameră de Hotel în Detroit, la câteva ore după ce a susţinut un concert cu trupa Soundgarden. Reprezentanţii cântăreţului au declarat că o autopsie preliminară a arătat că Cornell s-a spânzurat. Rezultatele autopsiei complete şi cele ale testelor toxicologice nu au fost încă finalizate.

Cimitirul este sălaşul de veci a numeroase vedete, inclusiv regizorul Cecil B. DeMille, actriţa Jayne Mansfield, rockerii rockers Johnny şi Dee Dee Ramone şi actorul de film mut Rudolph Valentino.

Ca vocalist al trupei Soundgarden, Cornell a ajutat la construirea mişcării de rock grunge. Cornell deţinea în palmares premii Grammy şi numeroase nominalizări la Globurile de Aur, pentru voce, compoziţie, versuri. El a dobândit succesul şi alături de trupe precum Temple of the Dog, dar şi datorită albumelor sale solo.

În plus, Cornell era un filantrop activ şi a fondat Organizaţia Chris şi Vicky Cornell, pentru a sprijini copiii care se confruntă cu probleme precum sărăcie, abuz, neglijenţă.

Vîduva sa, Vicky, a scris o scrisoare deschisă adresată soţului său pe care site-ul Billboard a publicat-o miercuri.

Citeşte şi Adrian Despot, dărâmat de durere: Îţi datorez parte din ceea ce sunt acum. Plâng de azi dimineaţă că nu te mai am aici

„Am fost fericiţi în ultimii 10 ani şi îmi pare rău, iubitul meu drag, că nu am observat ce ţi se întâmpla în acea seară. Îmi pare rău că erai singur, şi ştiu că nu erai tu însuţi, dragul meu Christopher. Şi copiii tăi ştiu asta, aşa că te poţi odihni în pace”, a scris ea.

Vicky Cornell a spus că muzicianul ar fi luat mai multe medicamente anti-anxietate decât i s-au prescris.

„Sufăr, dar voi lupta pentru tine şi voi avea grijă de copiii tăi frumoşi. Mă voi gândi la tine în fiecare minut a fiecărei zile şi voi lupta în numele tău”, a scris Vicky Cornell. „Ai avut dreptate când mi-ai spus că suntem suflete pereche. Se spune că cărările care s-au întâlnit cândva se vor întâlni din nou şi ştiu că mă vei găsi, iar eu voi fi aici aşteptându-te.”, a mai scris Vicky Cornell .