România e campioana litigiilor la TAS. Ce spune Cristian Jura, reprezentat TAS în România

Steaua face memoriu la TAS în cazul titlului pierdut în acest sezon. Cristian Jura, reprezentant al Tribunalului de la Laussane în România, a încercat să lămurească situația.

16 mai 2017, 15:36
România e campioana litigiilor la TAS. Ce spune Cristian Jura, reprezentat TAS în România

Cristian Jura ar putea face parte din completul care va judeca speţa.

„Romania a fost practic prima tara din lume in care componenta campionatului s a schimbat in urmas unei decizii TAS. Acum, ne aflam in fata unui caz in care s ar putea decide campioana la TAS. România este campioană dintr-un punct de vedere negativ”, a declarat Cristian Jura, reprezentat TAS în România, la Dolce Sport.

Gigi Becali: „Steaua este campioană!”. Titlul se decide la TAS

Cazul roș-albaștrilor este, însă, extrem de întortocheat. Viitorul are și ea câteva variante de a contraataca.

„E o problemă cu multe necunoscute. S-ar putea sa mearga direct la TAS si reprezentantii Viitorului să spună că nu s-au parcurs etapele interne si, atunci, TAS s-ar putea să spună: vă intoarcem inapoi la Comisiile Nationale. Dar mai exista si o alta ipoteza, pe care nu am vazut-o, cel putin in presă, exista posibilitatea unei hotarari in interpretare, adică nu neaparat o judecata efectivă, ci se solicita o interpretare din partea TAS-ului. E o interpretare pe care o da TAS-ul și, de care părtile din țara, pot tine sau nu cont”, a mai spus Cristian Jura.