ROMANIA FINLANDA. Program PRELUNGIT la METROU în seara meciului ROMANIA-FINLADA

ROMANIA FINLANDA. Ministerul Transporturilor şi Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul ROMANIA FINLANDA, care se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore.

07 oct. 2015, 13:11
ROMANIA FINLANDA. Program PRELUNGIT la METROU în seara meciului ROMANIA-FINLADA

ROMANIA FINLANDA. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 şi M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute.

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA FINLANDA, programat, joi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR, se va juca până la urmă cu spectatori, deşi FRF fusese sancţionată cu disputarea unei partide cu porţile închise. Federalii au câştigat recursul la UEFA.

Citeşte şi ROMANIA FINLANDA. Delegare CIUDATĂ la meciul ROMANIA – FINLANDA

ROMANIA FINLANDA. UEFA a decis ca o brigadă scoţiană să conducă meciul ROMANIA FINLANDA de la Bucureşti. La centru va oficia Craig Thomson, la cele două tuşe sunt David McGeachie şi Willie Coquer, în timp ce adiţionali sunt Steve McLean şi Andrew Dallas. Arbitru de rezervă este Doug Ross.

Citeşte şi ROMANIA FINLANDA se va disputa cu SPECTATORI. FRF a câştigat recursul la UEFA

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA FINLANDA, din preliminariile Euro 2016, se va disputa joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, şi va fi LIVE VIDEO la TVR.