ROMANIA FINLANDA se va disputa cu SPECTATORI. FRF a câştigat recursul la UEFA

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA FINLANDA, programat, joi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR, se va juca până la urmă cu spectatori, deşi FRF fusese sancţionată cu disputarea unei partide cu porţile închise. Federalii au câştigat recursul la UEFA.

05 oct. 2015, 17:17
ROMANIA FINLANDA se va disputa cu SPECTATORI. FRF a câştigat recursul la UEFA

ROMANIA FINLANDA. FRF a fost suspendată de UEFA în urma incidentelor create de suporterii români la Budapesta, dar avocații au câștigat recursul de la Comisia de Apel a UEFA. Astfel, meciul ROMANIA FINLANDA se va disputa cu spectatori!

ROMANIA FINLANDA. Delegare CIUDATĂ la meciul ROMANIA – FINLANDA

ROMANIA FINLANDA. Avocații Adrian Stângaciu și Paul Ciucur au reușit să obțină o suspendare a hotărârii UEFA până la epuizarea tuturor căilor de atac ale FRF. România a scăpăt de suspendare pentru meciul cu Finlanda, însă aceasta poate  fi reprogramată la următoarea campanie de calificare. România – Muntenegru este primul meci de pe teren propriu din următoarea campanie de calificări şi care s-ar putea disputa cu porţile închise.

ROMANIA FINLANDA. „În urma pledoariei susținute astăzi de către juriștii Federației Române de Fotbal în fața Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reușit să suspende toate sancțiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului continental”, se arată într-un comunicat al FRF.

ROMANIA FINLANDA. Detalii despre organizare și procesul de achiziționare a biletelor vor fi oferite marți, într-o conferință de presa a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, găzduită de Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30.

ROMANIA FINLANDA. Meciul ROMANIA – FINLANDA se joacă joi, 8 octombrie de la ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR.