România TV, cel mai urmărit post de ştiri din ţară

România TV are din ce în ce mai mulţi telespectatori şi continua sa fie cea mai urmărită televiziune de stiri din țara noastră. Datele oficiale de audiența arată că, atât in luna august, cât și in primele opt luni ale acestui an, postul nostru de televiziune se situează pe primul loc in topul preferințelor telespectatorilor.

01 sept. 2017, 14:14

Telespectatorii România TV au decis din nou. România TV este cea mai puternică televiziune de știri. Datele oficiale de audiența pentru luna AUGUST, arată că, la nivel național, pe întreg publicul din mediul urban și rural, România TV se afla pe primul loc in topul televiziunilor de stiri, cu o cota de piața de 7,6 la sută.

România TV este lider detaşat. Aşa cum arată media ultimei luni încheiate, postul de ştiri preferat de toţi românii, înregistrează cea mai mare performanţă în raport cu ceilalţi competitori. Aceleași date oficiale de audiență arată ca România TV este cea mai urmărită televiziune de stiri de la începutul anului 2017 pana in prezent.

Citeşte şi: Cele mai urmărite emisiuni de ştiri în iulie. România TV are opt emisiuni de ştiri în Top 20

Şi asta pentru că România TV dă prima informaţiile şi imaginile. România TV nu-şi va trăda niciodată publicul. La Romania TV sunt ȘTIRILE, LIDERII, DEZBATERILE, EVENIMENTELE, DOCUMENTELE, ANCHETELE ŞI REPORTAJELE, DEZVĂLUIRILE, ARTIŞTI IUBIŢI.

ROMÂNIA TV, CEL MAI URMĂRIT POST DE ȘTIRI

COTĂ DE PIAŢĂ LUNA AUGUST 2017, NAŢIONAL

ROMÂNIA TV: 7,6 %

ANTENA 3:   5,3%

B1:   1,7%

REALITATEA TV: 1,3%

DIGI 24: 1,1 %

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL