România TV nu este sub „acoperirea” CNA, ci sub protecţia legii audiovizualului

Jurnaliştii de la postul de televiziune România TV o invită pe doamna Laura Georgescu, preşedinte CNA, să-şi însuşească raportul de activitate pe anul 2013 al autorităţii pe care o conduce, raport de activitate depus în Parlamentul României.

RomaniaTV.net
01 iul. 2014, 10:56
România TV nu este sub „acoperirea” CNA, ci sub protecţia legii audiovizualului

Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, din care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro. Nici în primele 6 luni ale acestui an situaţia nu s-a modificat, marea majoritate a sancţiunilor fiind susţinută şi prin votul doamnei Laura Georgescu. Şi aceasta în condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al 2-lea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al 6-lea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială!

Şi atunci, pe cine acoperă doamna Laura Georgescu, preşedintele CNA? Considerăm că numai Comisiile pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă ale Parlamentului României pot face lumină!