Românii au cheltuit zeci de milioane de euro de BLACK FRIDAY

Românii au cheltuit în neștire de Black Friday. Potrivit primelor estimări, numai cel mai mare retailer a primit comenzi de aproape 34 de milioane de euro. S-a cumpărat orice, de la telefoane scumpe și automobile, la cărți și excursii. Nu au lipsit nici achizițiile mai ciudate: lingouri de aur, dar și un...tractor.

21 nov. 2015, 10:33
Românii au cheltuit zeci de milioane de euro de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2015: Marile magazine au organizat cu o săptămână mai devreme Black Friday, altele vor veni cu oferte și săptămâna viitoare, când ziua reducerilor este organizată, după tradiție, în Statele Unite, informează România TV.

Primele s-au epuizat de Black Friday au fost şi anul acesta telefoanele. 300 de bucăți din cel mai popular smartphone s-au vândut imediat. Nici nu e de mirare, de la 3500 de lei, prețul a scăzut la 2000 de lei.

La mare căutare au fost și produsele electronice și electrocasnice, reduse cu aproape 50%. În rest, românii au pus în coş tot ce au prins: cărţi, bilete de avion, excursii, haine şi nu mai puțin de 140 de lingouri de aur, care s-au vândut în 30 de minute! Bugetul de cheltuieli a fost cu o treime mai mare faţă de cel de anul trecut.

Şoferii au profitat şi ei de reduceri. În numai 30 de secunde s-au vândut 400 de anvelope. Alții aveau pregătiți bani pentru achiziții mai scumpe: s-au cumpărat 22 de autoturisme şi chiar un tractor. Cât despre doamne, au avut și ele mari surprize.

Cele mai multe magazine ţin reducerile şi în weekend, iar altele au decis să păstreze tradiţia americană şi să înceapă ofertele vinerea viitoare, într-un Black Friday autentic.

Citeşte şi