ROMÂNII AU TALENT. Unui concurent i-a murit fratele în braţe

O boala neiertatoare l-a lasat, in noiembrie, fara fratele sau, alaturi de care forma trupa Los Hermanos DINAMITA. Nimic nu a mai fost la fel pentru Fabian dupa acel moment, recunoaste si el, insa nici nu vrea sa renunte la optimismul care-l caracterizeaza si merge mai departe in muzica. Artistul a vorbit pentru Ring despre planurile sale, dar si despre ultimele zile cu Carlos si cum si-au luat Adio. 

08 apr. 2016, 13:10
ROMÂNII AU TALENT. Unui concurent i-a murit fratele în braţe

„Il visez mereu, e vesel, canta si danseaza. Cred ca si-a gasit linistea acolo, sus, si sunt sigur ca ma vegheaza”, spune Fabian, potrivit ziarulring.ro. Artistul a revenit, zilele acestea, cu o piesa si un nume nou, Sanchez DINAMITA, si spera sa rupa topurile. „Nu e singura piesa la care lucrez, pregatesc multe pentru vara aceasta. Am fost in Columbia cateva luni si m-am concentrat atent pe proiecte profesionale, asa ca promit niste surprize cu adevarat spectaculoase”, a mai spus columbianul.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2016: Ce concurenţi merg direct în semifinale

I-a imprastiat cenusa la Ocean

Asa cum i-a promis in ultimele zile pe care le-au petrecut impreuna, inainte ca fratele sau sa se prapadeasca, Fabian a avut grija ca dupa moarte sa-i incinereze trupul. „Am plecat dupa moartea lui in Columbia, la familia mea, impreuna cu mama si i-am imprastiat cenusa in Ocean. Imi spusese de mai multe ori ca asta isi doreste”, spune cantaretul.

Citeşte şi SPANIOLII AU TALENT. Are numai 14 ani, dar vocea ei este impresionantă VIDEO

Fabian si Carlos cantau impreuna de mai bine de 20 de ani. Si-au facut un nume in Columbia, insa apoi, in urma cu 7 ani, destinul l-a trimis in Romania pe Sanchez, cel mai mare dintre ei. „M-am casatorit si m-am mutat aici, iar dupa patru ani, a venit si fratele meu. Impreuna am mers la concursuri, X Factor, Romanii au talent, dar am si colaborat cu multi artisti”, explica Sanchez