ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cvintetul vocal Anatoly a reuşit să impresioneze până la lacrimi juriul de la Românii au talent. Atât de tare încât Andi Moisescu i-a trimis direct în semifinale. 

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 19:13

ROMANII AU TALENT. Cvintetul vocal Anatoly a reusit sa obtina in prima editie a sezonului 4 de „Romanii au talent” de trei ori DA din partea juriului, dar si „biletul verde” pentru semifinale.

Am venit aici sa bucuram sufletele romanilor cu muzica pe care o interpretam„, au spus ei inainte sa intre pe scena si chiar asa s-a intamplat, pentru ca grupul Anatoly a fost foarte apreciat atat de membrii juriului, cat si de spectatori.

Eu cred ca aveti toate calitatile necesare pentru a ajunge foarte departe„, le-a transmis Mihai Petre si le-a oferit un DA, la fel ca Andra.

Iar Andi Moisescu le-a dat cea mai buna veste posibila: „Dupa cum stiti, etapa imediat urmatoare este etapa in care urmeaza sa eliminam niste acte artistice ca sa ajungem la numarul mic necesar semifinalelor. Anul acesta, insa, exista o singura ocazie pentru un singur act artistic sa mearga direct in semifinala. E un fel de bilet de aur, asa incat, dragii mei, nu numai ca primiti si de la mine un DA, dar in ce va priveste ne vom vedea direct in semifinala, e al vostru„.

VEZI VIDEO