Romtelecom face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Romtelecom angajează la Bucureşti şi la Focşani, în această perioadă. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
09 ian. 2014, 08:17
Romtelecom face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Romtelecom angajează la Bucureşti, în regim part-time, nouă oameni pe postul de operator telesales în compartimentul Care & Inbound al companiei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are abilităţi de comunicare, de vânzare şi de negociere, poate lucra în condiţii de stres, are cunoştinţe despre produsele şi serviciile Romtelecom şi are cunoştinţe software.
Candidatul ideal pentru acest post dovedeşte că are autocontrol, că e stabil emoţional şi că se poate adapta cu uşurinţă la schimbările metodelor de lucru din companie.
Detalii despre postul vacant la Romtelecom, aici.

Romtelecom angajează un inginer cadastru la Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti inginer cadastru/geodez, inginer construcţii sau arhitect, ai cel puţin trei ani experienţă în documentaţii cadastrale şi legislaţia aferentă, ai minimum doi ani experienţă în domeniul imobiliar (administrare proprietati) şi dacă cunoştinţe de operare PC (Office, ACAD).
Candidatul ideal pentru acest post este un bun comunicator, este organizat, are iniţiativă şi este orientat către rezultate.
Nu în ultimul rând, candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe medii de limba engleză şi are permis de conducere categoria B.
Informaţii suplimentare despre postul disponibil la Romtelecom găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Romtelecom angajează pe postul de reprezentant magazine la Focşani.
Eşti potrivit pentru acest loc de muncă dacă ai cel puţin studii medii şi ai cel puţin un an experienţă în relaţiile cu clienţii.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către clienţi şi către rezultate, lucrează eficient în echipă, este flexibil şi performează în condiţii de stres.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

6 februarie este ultiima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Romtelecom.