Romtelecom face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Romtelecom face angajări la Deva şi la Bucureşti, în această perioadă. RomaniaTV.net îţi spune ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 07:36
Romtelecom face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Romtelecom angajează un manager de produs în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în Marketing, Administrarea Afacerilor sau Telecomunicaţii, cunoşti piaţa de telecomunicaţii, ai cunoştinţe de Project Management, de analiza afacerii, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de Excel, PowerPoint şi Project Planner.
Candidatul ideal pentru acest post are abilitatea de a lucra eficient în echipe multifuncţionale, are foarte bune abilităţi de comunicare orală şi scrisă, este orientat spre detalii, are abilităţi organizatorice şi de planificare şi stabilire a priorităţilor. Are, de asemenea, bune abilităţi de relaţionare, persuasiune, orientare către client.
3 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte despre acest post găsiţi aici.

Romtelecom angajează un arhitect soluţie IT în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii universitare tehnice sau de management, ai excelente cunoştinţe de limba engleză, precum şi foarte bune abilităţi de planificare, organizare, coordonare, eşti flexibil, ai abilităţi de comunicare, ai capacitate de analiză şi sinteză.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în domeniul definirii de soluţii IT, au experienţă în managementul şi execuţia proiectelor, precum şi certificare sau cursuri pregătitoare pentru certificare în management de proiect.
2 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Romtelecom angajează un reprezentant magazin la Deva.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă în lucrul cu clienţii, eşti orientat spre client, eşti flexibil, orientat către rezultate, eşti rezistent la stres.
28 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Romtelecom în Deva, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.