Rovana Plumb: Am luat o decizie, nu mă joc, sunt fermă. Demnitatea este ceea ce rămâne

Publicat: Vineri, 13 Octombrie 2017 00:22 // Actualizat: Vineri, 13 Octombrie 2017 00:22 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus că decizia sa privind demisia era luată, nu la cald, ci după ce a cumpănit, ea spunând că este nevinovată, dar că aceasta este cea mai bună hotărâre pentru partid.

"Mi-am prezentat poziţia în cadrul forului de conducere, am spus clar că am luat o decizie, nu la cald, am cumpănit. (....) Nu am renunţat la demisie şi nu mă joc, sunt fermă în momentul în care iau o decizie. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor şi să îi rog pe toţi cei care sunt de bună credinţă să înţeleagă gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne rămâne", a declarat Rovana Plumb, la finalul şedinţei CEx, potrivit news.ro.

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc şi-au dat demisia, deşi membrii PSD s-au opus. O nouă şedinţă CEx va avea loc vineri

Miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au demisionat, deşi "toată lumea" din Comitetul Executiv le-a cerut să nu demisioneze, a anunţat, joi seară, Liviu Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

"Au fost discuţii destul de profunde în care s-a discutat despre programul de guvernare, despre situaţia celor două colege şi despre faptul că PSD nu doreşte ca instituţii care nu ar trebui să aibă influenţă să influenţe remanierile guvernamentale. Toţi colegii au adus argumente ca cele două colege să nu plece, după ce ele au anunţat la începutul şedinţei că s-au hotărât să demisioneze. După toate orele de discuţie, în care toată lumea le-a cerut să rămână, au fost întrebate încă o dată li şi-au menţiunt decizia de a menţiona. Nu vor să pună sub semnul întrebării actul guvernării", a spus Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape şase ore.

El a susţinut că "toată lumea a plecat supărată" din şedinţa CEx şi că astăzi PSD "a trecut printr-o cumpănă foarte mare".

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CEX PSD Rovana Plumb rovana Plumb demisie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 oct 12:30
Răspunde | Votează email 0 email
http://oamenicasobolani.wordpress.com
De ce crezui că, cu toată a ta greutate,
de atâta fermitate,
dacă ți-a sărit un bumb, Hopa-Mitică-nfipt în Pb,
până și o geană falsă ți s-a dezlipit?
...
Uitași că și scuipatu' e bun pentru lipit?

Demnitate...
EA mai rămâne din toate!
=
Gura mincinosului adevăr grăiește
Cum habar nu are DESPRE CE vorbește!
1
EUR
4.6524
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H