Roxana Ciuhulescu a vorbit despre divorţ. Iată de ce a luat această decizie după 10 ani de căsnicie

Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din România, a decis să pună capăt căsniciei după 10 ani. Invitată la o emisiune tv, vedeta a povestit prin ce a trecut şi cum a ajuns să chelească din cauza stresului.

18 iul. 2017, 17:11
Roxana Ciuhulescu a vorbit despre divorţ. Iată de ce a luat această decizie după 10 ani de căsnicie

„Este un subiect delicat, recunosc. Mama mea, deși n-a fost cel mai bun prieten al soțului meu sau mai bine zis invers, adică n-a fost o relație extraordinară. Soțul meu a mers pe vorba aceea: „soacră, soacră, poamă acră”. Mama întotdeauna m-a susținut și m-a ajutat și mi-a arătat calea către ce este mai bine. M-a determinat să lupt mai departe, atât ea, cât și fratele meu. Să trec peste, să uit, numai să merg mai departe.

Dar când vezi că copilul tău suferă, se chinuie și slăbește, pentru că anul trecut am slăbit foarte mult și mi-am pierdut părul, am rămas aproape cheală într-o perioadă de 3-4 luni de zile, din cauza stresului… Am suferit și atunci a trebuit să fac ceva.

Din exterior lucrurile se văd altfel. E clar că nu mai puteam, că dacă mai puteam, mai continuam. Eu am fost cea care am pus piciorul în prag. El tind să cred că n-ar fi renunțat la căsătorie.

Am trecut peste și cred că merit să fiu fericită, cum și el merită. Și el are nevoie de cineva, poate își găsește și el sufletul pereche. Am fost dintotdeauna o femeie curtată. Sunt foarte mulți bărbați în jurul meu. Unul, recunosc, mi-a captat atenția.

De iubit nu-l mai iubesc (n.r. fostul ei soț), dar de respectat îl respect. Este tatăl copilului meu și îmi doresc ca ei doi să aibă o relație bună, chiar dacă Ana, în momentul de față, nu vrea să comunice cu el. O să o ajut să depășească acest moment. Dar, pentru mine, el nu mai există ca bărbat. Și dacă ar fi ultimul bărbat pe lumea asta, n-am să-l mai iau. Poate e dur ce zic”, a declarat Roxana Ciuhulescu la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Roxana Ciuhulescu a fost căsătorită cu Mihai Ivănescu, cu care, a mai fost la un pas de separare. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Ana Cleopatra.